×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 4 april 2018, 14:30

Let op; dit agenda-item is verlopen, ga naar de agenda om te zien welke activiteiten gepland staan.

Kennissessie: Lesgeven met drones in het vo en mbo

Locatie:
It Workz B.V., Ecustraat 9a, Etten-Leur, Nederland

Op woensdag 4 april organiseert IT-Workz een kennissessie over het gebruik van drones in het onderwijs. Tegenwoordig kom je steeds vaker drones tegen bij heel uiteenlopende beroepen. Maar behalve het feit dat de kans groot is dat leerlingen van nu te maken krijgen met deze technologie in hun werk kun je drones nu ook inzetten om leerlingen te motiveren in je les. Hoe je dat doet, staat centraal tijdens deze Kennissessie.

Inhoud Kennissessie

Samen met collega-docenten en schoolleiders uit het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs maak je kennis met drones. Welke typen zijn er allemaal en waar moet je op letten als je zelf een drone wilt aanschaffen om in je les te gebruiken? Met Sem van Geffen, initiatiefnemer van onder andere de Drone Cup, ga je racen met drones. Daarnaast wordt er onderzocht hoe dit bijdraagt aan eigentijds onderwijs en wat er mee kan worden gedaan in de les.

Meer informatie

De kennissessie is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs. Praktische ideeën en tips waar je direct mee aan de slag kunt op jouw school worden gedeeld. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan hier.