donderdag 14 september 2017, 19:30

Let op; dit agenda-item is verlopen, ga naar de agenda om te zien welke activiteiten gepland staan.

Joris Luyendijk: Het Grote Bubbel College

Locatie:
Tivoli Vredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Voeg deze activiteit toe aan je agenda:

Op donderdag 14 september geeft Joris Luyendijk het Grote Bubbel College in TivoliVredenburg in samenwerking met het Haagsch College.

Vrijwel niemand zag het aankomen: Trump die tot President van de VS werd verkozen of de Brexit van de Britten. Ook Joris Luyendijk niet. In het Grote Bubbel College breekt Joris met zijn eigen comfortabele wereldbeeld. In een interactief college vol filmpjes en verhalen neemt Joris je mee naar de momenten waarop zijn wereldbeeld barstte.

Het Grote Bubbel College gaat voorbij de bekende verklaringen voor het groeiende populisme en zet bezoekers op het verkeerde been. Joris houdt het publiek een spiegel voor en breekt ze uit hun comfortzone.

Joris Luyendijk

Joris Luyendijk is journalist en antropoloog. Hij schreef onder andere de bestsellers en prijswinnende boeken Het zijn net mensen en Dit kan niet waar zijn. Zijn laatste publicatie is Kunnen we praten?

Meer informatie

Meer informatie is hier te vinden. NB: Dit college is inmiddels uitverkocht. Op 27 november vindt het college ook plaats in Rotterdam.