×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 18 maart 2019, 13:00 tot donderdag 21 maart 2019, 00:00

Conferentie Nederland Digitaal

Locatie:
Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum, Nederland

Voeg deze activiteit toe aan je agenda:

Op de eerste Conferentie Nederland Digitaal komen wetenschap, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid samen in Theater Gooiland in Hilversum, om kansen en problemen rondom digitalisering te verkennen. Van 18 tot en met 21 maart vinden drie evenementen plaats, met kunstmatige intelligentie als overkoepelend thema. Doel is om kennis en inspiratie te delen en acties aan elkaar te verbinden. De conferentie wordt georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), Smart Industry en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Programma

Tijdens de conferentie vinden debatten, workshops en plenaire sessies plaats en is er een doorlopende innovatiemarkt. Op 18 maart vindt het Smart Industry Jaarevent plaats,  dat zich richt op grote en kleine bedrijven die nieuwe technologie en digitalisering toe willen passen. Op 19 en 20 maart vindt de ICT.OPEN2019 plaats, speciaal voor onderzoekers en wetenschappers op gebied van ICT. Ten slotte gaan bedrijfsleven, wetenschap, maatschappelijke organisaties en overheid aan de slag met de Nederlandse Digitaliseringsstrategie, tijdens de Nederland Digitaal Dag op 21 maart.

Aanmelden

Je kunt je voor elk evenement tijdens de Conferentie Nederland Digitaal apart aanmelden. Om ICT.OPEN2019 bij te wonen, betaal je €145,20. Een bezoek aan Smart Industry Jaarevent en Nederland Digitaal Dag is kosteloos, maar aanmelden is vereist. Kijk voor meer informatie op de website van Nederland Digitaal.