×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 7 december 2012 | 49x bekeken | Leestijd: 2 minuten

8 kinderen doen verslag van MediaMaster-stages 2012

In het kader van de Week van de Mediawijsheid en MediaMasters 2012 mocht Een aantal kinderen daadwerkelijk zien hoe het er achter de schermen bij media aan toe gaat. Ze mochten op stage bij een televisieprogramma, radio of krant. Alle MediaMasters-deelnemers konden zich opgeven voor deze stage. Uiteindelijk zijn 8 kinderen geselecteerd op basis van hun enthousiaste motivatie. Hun ervaringen zijn nu terug te lezen.

Foto: Björn van der Poll bij de opnames van Van hier tot Tokio

Björn van der Poll – VPRO’s Van hier tot Tokio
‘Hallo, ik ben Björn van de Poll, ik ben 10 jaar oud, woon in Hoevelaken en zit daar op school in groep 7.  Dit jaar had onze klas zich opgegeven om mee te doen met MediaMasters 2012. Toen werd er in de klas ook gevraagd wie er graag stage wilde lopen…’

Thijs Bronstring – Kidsweek
‘Vorige week dinsdag mocht ik via MediaMasters een middag stage lopen bij Kidsweek. Dit was super leuk.’

Greetje Schots en Sanne Hoekstra – NOS Jeugdjournaal
Greetje: ‘Ik ging woensdag 28 november 2012 naar het Jeugdjournaal. Het was super leuk! Ik heb veel geleerd over het Jeugdjournaal!’

Sanne: ‘We kwamen aan bij het NOS gebouw na lang zoeken. Want wij waren hier nog nooit geweest! Toen we aankwamen in het gebouw, kregen we pasjes en moesten we even wachten.’

Femke Ooms – Giel Beelen 3FM
‘Wij hebben vandaag stage gelopen bij  radio 3FM  bij  Giel Beelen. Om op tijd te zijn moesten we om 4 uur uit bed. We kwamen om 6.15 aan op het mediapark. Om 6.30 waren we in de studio van 3FM,op de eerste etage van het gebouw “De Peperbus”.’

Stijn Schildkamp – Zapplive
‘Ik heb veel beleefd bij de snuffelstage van Zapplive. Ik mocht mee doen met de repetities en dat was leuk. Ik mocht even side-kick spelen dat was leuk.’

Loek Timmer – SchoolTV Weekjournaal
‘Ik heb me opgegeven voor de MediaMasters-stage omdat ik zelf met filmen bezig ben. We hebben een filmclub waarmee we speelfilms maken. Ook maak ik vaak animatiefilms met lego. Verder wil ik  later regisseur worden.’

Bowien Reerink – RTL Nieuws
‘Iets voor half 5 stonden we voor de ingang van het RTL nieuws en bijna op het zelfde moment kwam Fifi Schwarz aangelopen we stelden elkaar voor en ze legde uit dat ze was ingehuurd door Mediamaster op deze stage te organiseren.’

Foto’s
Op ons Flickr-account vind je foto’s van de verschillende stages.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.