×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 16 september 2013 | 8x bekeken | Leestijd: 1 minuut

17 september: Twitterpanel over mediawijsheid en veilig internetten

Elke maand behandelt het Kennisnet Twitterpanel een uur lang een actueel thema dat speelt in het onderwijs. In de maand september gaat het Twitterpanel over mediawijsheid en veilig internetten. Heb je vragen over mediawijsheid? Over hoe je jouw leerlingen mediawijs maakt? Of hoe je omgaat met mobieltjes in de klas?

Stel je vragen over mediawijsheid en veilig internetten aan het Kennisnet Twitterpanel op dinsdag 17 september tussen 16:00 en 17:00 uur. Stel je vraag met de hashtag #knpanel.

Wie neemt plaats in het panel?
De volgende experts en ervaringsdeskundigen staan jou te woord via het Twitterpanel:

  • Brigitte Theeuwes (@brigtheeuwes, Projectleider onderwijs en nieuwe media bij Mijn Kind Online, pedagoog, en heeft ervaring met mediawijsheid bij scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs)
  • Mary Berkhout (@MaryBerkhout, Programmamanager Mediawijzer.net)
  • Michel Boer (@michelboer, Leerkracht basisschool en medewerker ict)
  • Micky Devente (@MickyDevente, Communitymanager Mediawijzer.net)
  • Remco Pijpers (@remcopijpers, Kennisontwikkelaar Mediawijsheid bij Kennisnet en directeur Mijn Kind Online)

Hoe werkt het Twitterpanel?
twitter-578x387Als je een Twitteraccount hebt, dan kun je het gesprek op Twitter volgen en actief meedoen. Stel je vraag over mediawijsheid en/of veilig internetten ‘live’ tussen 16 en 17 uur. Gebruik in je tweet de hashtag #knpanel of richt je vraag aan @mediawijzer of @kennisnet. Elke tweet van en voor het panel bevat deze hashtag. Op Twitter.com (of via programma’s zoals Tweetdeck of Hootsuite) kun je in het zoekscherm de hashtag #knpanel intypen. Je krijgt dan een overzicht van alle tweets waarin deze hashtag voorkomt. Via deze hashtag kun je ook de andere vragen en antwoorden van het panel volgen.
Zit je niet op Twitter, maar wil je wel graag een vraag stellen? Stuur via deze website alvast een e-mail met jouw vraag. Op 17 september zal de vraag beantwoord worden via Twitter en je ontvangt het antwoord daarna ook per e-mail.

Na afloop van het Twitterpanel zal er een verslag van alle vragen en antwoorden beschikbaar komen.

In oktober behandelt het Kennisnet Twitterpanel een uur lang het thema ‘learning analytics’. Houd voor meer informatie de website van Kennisnet in de gaten.

Reacties 1

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.