×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 18 mei 2011 | 59x bekeken

138 instanties geven inzicht in netwerkstructuur Mediawijzer.net

Een aantal weken geleden is aan de netwerkpartners van Mediawijzer.net gevraagd een online vragenlijst in te vullen voor een afstudeeronderzoek van de Universiteit van Amsterdam. In dit onderzoek, opgezet in samenwerking met Mediawijzer.net, wordt de netwerkstructuur van Mediawijzer.net onderzocht.

Onderzoek
Onderwerp van onderzoek is de kennisuitwisseling en samenwerking binnen het Mediawijzer.net-netwerk. Verder zijn de verwachtingen, behoeften en wensen van de netwerkpartners geïnventariseerd. De analyse van de gegevens vindt op dit moment plaats. De eerste resultaten zullen door Josje Zwinkels gepresenteerd worden op de Mediawijsheidmarkt op 26 mei in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum. Zij zal aanwezig zijn bij de stand van Mediawijzer.net.

Winnaars van de vijf irischeques
Van de 138 netwerkpartners die de vragenlijst volledig hebben ingevuld, en hierdoor in aanmerking kwamen voor een irischeque, zijn vijf gelukkigen getrokken. De cheques zijn verstuurd naar het Muziekgebouw aan ’t IJ, Nieuws in de Klas, Muziekcentrum van de Omroep, Bibliotheek Assen en het Stedelijk museum Amsterdam. Mediawijzer.net wil naast de vijf winnaars ook de overige netwerkpartners bedanken voor hun bijdrage aan het onderzoek.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.